Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Μείνε μαζί μας»: Η νέα καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

«Μείνε μαζί μας»: Η νέα καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Έκκληση για σταθερή οικονομική υποστήριξη από ένα ευρώ την εβδομάδα απευθύνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με τη νέα τους καμπάνια «Μείνε μαζί μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές». Η διεθνής ιατρική οργάνωση στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη συνεισφορά ιδιωτών παγκοσμίως, προκειμένου να περιθάλψει εννέα εκατομμύρια ασθενείς στα πιο δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη.

Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Οι εικόνες και οι ήχοι θυμίζουν έντονα τους βομβαρδισμούς στην αιματοβαμμένη Συρία. Ένας γιατρός μεταφέρει στα χέρια ένα ημιλιπόθυμο αγόρι στη σκηνή που έχουν στήσει την αυτοσχέδια κλινική τους οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Ξεκινά η παροχή πρώτων βοηθειών.

Όμως ξαφνικά ο πολύτιμος ορός εξαφανίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τη μάσκα οξυγόνου όταν πλησιάζει στο πρόσωπο του παιδιού. Η ζωή του αγοριού κινδυνεύει. Μέχρι που ο ορός και η μάσκα επανεμφανίζονται και οι γιατροί είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν τη σωτήρια βοήθεια στο παιδί.

Μέσα από ένα βίντεο, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μας καλούν να μείνουμε μαζί τους μέσω έκκλησης για σταθερή οικονομική βοήθεια, από 1 ευρώ την εβδομάδα, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

Η διεθνής ιατρική οργάνωση στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη συνεισφορά ιδιωτών παγκοσμίως, προκειμένου να περιθάλψει εννέα εκατομμύρια ασθενείς στα πιο δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη.

Με ένα ευρώ την εβδομάδα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μπορούν να διαθέσουν 234 εμβόλια κατά τις ιλαράς. Με μόλις δύο ευρώ την εβδομάδα, μπορούν να παρέχουν 192 πακέτα θεραπευτικής τροφής σε σοβαρά υποσιτισμένα παιδιά. Τέλος, με τρία ευρώ την εβδομάδα, μπορούν να περιθάλψουν 70 ασθενείς με ένα πλήρες ιατρικό κιτ.

Το νέο πρωτότυπο σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δημιούργησε αφιλοκερδώς η εταιρεία Tribe σε παραγωγή Stefi Productions με την ευγενική συμμετοχή του σκηνοθέτη Ευθύμη Σιανίδη.

Κάνε τώρα μια σταθερή δωρεά εδώ https://www.msf.gr/meine-mazi-mas

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024