Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο σκηνικό έντασης το βράδυ στα Εξάρχεια

Νέο σκηνικό έντασης το βράδυ στα Εξάρχεια

Σκηνικό έντασης τη νύχτα στα Εξάρχεια με επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, φωτιές και διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων. Δεν υπήρξε τραυματισμός από την πλευρά των αστυνομικών, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.

Σκηνικό έντασης τη νύχτα στα Εξάρχεια με επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, φωτιές και διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, γύρω στη μια τα ξημερώματα, ομάδα αγνώστων δραστών βγήκε από το χώρο του Πολυτεχνείου και έβαλε φωτιά σε τρεις κάδους στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αβέρωφ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε επί μία ώρα, μέχρι να σβηστούν οι εστίες της φωτιάς από τα πληρώματα δύο πυροσβεστικών οχημάτων.

Λίγο μετά την πυρκαγιά στην οδό Πατησίων, περίπου στις 02.30, ομάδα αγνώστων δραστών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν σταθμευμένη στην οδό Χ.Τρικούπη.

Δεν υπήρξε τραυματισμός από την πλευρά των αστυνομικών, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.

Με αφορμή τα νέα επεισόδια, από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, την περασμένη Τετάρτη, μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο της Αθήνας, δήλωνε προκλητικά, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι οι πολίτες είναι ασφαλείς.

»Δυστυχώς, όμως, για εκείνον, αλλά κυρίως για τους κατοίκους του κέντρου της πρωτεύουσας, διαψεύστηκε γρήγορα μετά τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια των “γνωστών – αγνώστων” στα Εξάρχεια.

»Το ιδιότυπο άβατο, που επί των ημερών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχει μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας πρέπει να τελειώνει. Η Κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας πρέπει να καταλάβουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

»Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ο νόμος, η τάξη και πρωτίστως η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν σε όλη την πατρίδα μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024