
Ισόπαλος χωρίς τέρματα ο Ολυμπιακός σε φιλικό με τη Μπριζ
Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο 5ο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Μπριζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά υστερούσαν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.
Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα στο 5ο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Μπριζ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στα μετόπισθεν, αλλά επιθετικά υστερούσαν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις.
Οι παίκτες του Σάντσεθ είχαν καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Πουλίδο στο 75’, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο.
Η μοναδική αξιόλογη εμφάνιση δημιουργήθηκε στο 72’ από την Μπριζ. Ο Πολινγκολί έκανε το πλασέ, αλλά ο Λεάλι έδιωξε εντυπωσιακά! Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.
Ολυμπιακός (Σάντσεθ): Καπίνο (59’ Λεάλι), Μποτία, Σιόβας, Ντε Λα Μπέγια (61’ Μαζουακού ), Φιγκέιρας (65’ Βούρος), Μιλιβόγεβιτς (65’ Καμπιάσο ), Μπουχαλάκης (61’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59’ Μανθάτης ), Πουλίδο (75’ λ.τρ. Σεμπά), Πάρντο, Ιντέγε (59’ Ντομίνγκεζ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανιώνιος – Ηρακλής 103-77: Σαρωτικοί «κυανέρυθροι» και βήμα παραμονής
- Κόρινθος: Πώς έγινε η αδιανόητη τραγωδία – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο που καταπλακώθηκε η 43χρονη
- «Ο χρόνος τελειώνει, 48 ώρες πριν ξεσπάσει η κόλαση» – Απειλεί ξανά ο Τραμπ
- Chess Mates: Πρωκτικό βοήθημα, κόντρα και η αλήθεια για τη σύγκρουση Νίμαν-Κάρλσεν που «δόνησε» το σκάκι
- Greek Tourism Strong Despite War’s Economic Ripple Effects
- Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Οι διεθνείς απαίτησαν πριμ 10.000.000 € λίγες ώρες πριν τον «τελικό»





