Ολάντ: Δεν παρατείνεται πέραν της 26ης Ιουλίου η κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Ανήμερα της εθνικής εορτής της Γαλλίας, ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραταθεί πέραν της 26ης Ιουλίου η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι.
Ανήμερα της εθνικής εορτής της Γαλλίας, ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραταθεί πέραν της 26ης Ιουλίου η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι.
«Δεν μπορούμε να παρατείνουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης επ’ αόριστον, δεν θα είχε νόημα. Αυτό θα σήμαινε ότι δεν είμαστε πλέον μια δημοκρατία στην οποία ο νόμος εφαρμόζεται σε όλες τις περιστάσεις« εξήγησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο αγώνας εναντίον του AIDS διατρέχει σοβαρό κίνδυνο – Οι χρηματοδοτήσεις μειώθηκαν κατά το ένα πέμπτο πέρσι
- Συνεχίζεται κανονικά η δίκη για τα Τέμπη – Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αναβολή
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Λαμία: 17χρονος κατέρρευσε σε πλατεία και πέθανε μπροστά στους φίλους του
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442