Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H βρετανική Daily Mirror «απολογείται» για την υπουργοποίηση Τζόνσον

H βρετανική Daily Mirror «απολογείται» για την υπουργοποίηση Τζόνσον

Με τη φράση «Συγγνώμη... Αγαπητέ Κόσμε» η βρετανική εφημερίδα Daily Μirror «απολογείται» στο εξώφυλλό της για την απόφαση της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερίζα Μέι, να τοποθετήσει τον «στρατηγό» του Brexit, Μπόρις Τζόνσον, στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Με τη φράση «Συγγνώμη… Αγαπητέ Κόσμε» η βρετανική εφημερίδα Daily Μirror «απολογείται» στο εξώφυλλό της για την απόφαση της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερίζα Μέι, να τοποθετήσει τον «στρατηγό» του Brexit, Μπόρις Τζόνσον, στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Ο Μπόρις Τζόνσον, πρώην δήμαρχος του Λονδίνου και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της βρετανικής πολιτικής σκηνής, είχε αποσυρθεί αιφνιδιαστικά από την κούρσα διαδοχής για τα ηνία του Συντηρητικού Κόμματος μετά την ανοιχτή αμφισβήτηση που δέχθηκε από τον «συναγωνιστή» του στην εκστρατεία εξόδου από την ΕΕ Μάικλ Γκόουβ.

Σήμερα αναλαμβάνει υπουργός Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση, ωστόσο δημιουργείται νέα θέση υπουργού αρμόδιου για την Αποχώρηση από την ΕΕ, την οποία καταλαμβάνει ο Ντέιβιντ Ντέιβις, ανώτατο στέλεχος των Συντηρητικών που είχε ηττηθεί από το Ντέιβιντ Κάμερον στη μάχη για την ηγεσία των Τόρις το 2015.

Ο Τζόνσον έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ μετά την ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν πλημμυρίσει από σχόλια χρηστών που εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την εμπιστοσύνη που του έδειξε η Μέι, τοποθετώντας την σε αυτή τη στρατηγική θέση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024