Δράσεις του ΕΟΤ για την ενίσχυση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου
Δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip) στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών απαιτήσεων- διοργανώνει τον Ιούλιο ο ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν τις προσφυγικές πιέσεις.
Δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip) στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών απαιτήσεων- διοργανώνει τον Ιούλιο ο ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν προσφυγικές πιέσεις.
Ο γγ του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε εισήγηση για την δαπάνη υλοποίησης δημοσιογραφικού ταξιδιού από 23-30 Ιουλίου, δύο εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσων δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ, οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος τη Ρόδο, τη Χάλκη, την Τήλο, τη Νίσυρο, τη Λέρο, τη Σάμο και την Κω.
Σκοπός του ταξιδιού η συλλογή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό. Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές blog: Travelinsider.ru, στην web έκδοση του Conde Nast Traveller και σε ειδικά περιοδικά ιστιοπλοΐας.
Παράλληλα θα μπορούν να συμπεριληφθούν και σε inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από τη Ρώσικη όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.
Το ταξίδι διοργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία ΕΟΤ και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των τοπικών αρχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δικαστής επικρίνει τον Τραμπ για τη «θρασύτατη» προσπάθειά του να συνεχίσει την κατασκευή της αίθουσας χορού
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442