Ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κριστιάν Λεντέσμα, καθώς ο Αργεντινός μέσος συμφώνησε στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, τόσο για το ρόλο του όσο και για το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας. Στραματσόνι, Λεντέσμα και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχαν πολύωρη συζήτηση, συμφώνησαν και το μόνο που απομένει πια είναι η υπογραφή των συμβολαίων, κάτι που θα συμβεί το αργότερο ως την Τρίτη 12 Ιουλίου.
Ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κριστιάν Λεντέσμα, καθώς ο Αργεντινός μέσος συμφώνησε στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, τόσο για το ρόλο του όσο και για το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας.
Στραματσόνι, Λεντέσμα και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είχαν πολύωρη συζήτηση, συμφώνησαν και το μόνο που απομένει πια είναι η υπογραφή των συμβολαίων, κάτι που θα συμβεί το αργότερο ως την Τρίτη 12 Ιουλίου.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»