Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικά σημάδια από τον ΠΑΟΚ στη φιλική νίκη επί της Μπριζ

Θετικά σημάδια από τον ΠΑΟΚ στη φιλική νίκη επί της Μπριζ

Θετικά συμπεράσματα απέδωσε για τον ΠΑΟΚ το ουσιαστικό τεστ που έδωσε στην Ολλανδία επί της πρωταθλήτριας Βελγίου Κλαμπ Μπριζ την οποία νίκησε με 2-0 στο γήπεδο της κωμόπολης Γκέρντερεν. Το παιχνίδι είχε καλά διαστήματα ποιότητας και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε θετικά από μετά το δεκαπεντάλεπτο η Κλαμπ Μπριζ πήρε της πρωτοβουλίες και ως το τέλος του ημιχρόνου είχε δυο δοκάρια όπως επίσης ένα αντίστοιχο και ο ΠΑΟΚ στο 27' με τον Τζάλμα Κάμπος.

Θετικά συμπεράσματα απέδωσε για τον ΠΑΟΚ το ουσιαστικό τεστ που έδωσε στην Ολλανδία επί της πρωταθλήτριας Βελγίου Κλαμπ Μπριζ την οποία νίκησε με 2-0 στο γήπεδο της κωμόπολης Γκέρντερεν.

Το παιχνίδι είχε καλά διαστήματα ποιότητας και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε θετικά από μετά το δεκαπεντάλεπτο η Κλαμπ Μπριζ πήρε της πρωτοβουλίες και ως το τέλος του ημιχρόνου είχε δυο δοκάρια όπως επίσης ένα αντίστοιχο και ο ΠΑΟΚ στο 27′ με τον Τζάλμα Κάμπος.

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να προχωρά στην επανάληψη σε πλήθος αλλαγών που όμως έδειξαν ένα πιο ξεκούραστο και ποιοτικό πρόσωπο της ομάδας.

Στο 70′ η αγωνιστική αυτή υπεροχή του ΠΑΟΚ καρποφόρησε και από συνεργασία Γιαννούλη και Ροντρίγκες ο Κουλούρης με πλασέ κάνει το 1-0 για τον Δικέφαλο. Το γκολ αυτό έδωσε στους Θεσσαλονικείς μεγαλύτερη σιγουριά και αγωνιστική αυτοπεποίθηση που δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τις επιτυχίες τους. Στο 80′ ο Πέλκας με το εξωτερικό πλασσαριστό σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0.

Η τελική νικηφόρα παρουσία του ΠΑΟΚ επί της Κλαμπ Μπριζ έδωσε αίσθηση ικανοποίησης στον Βλάνταν Ιβιτς αλλά και φανέρωσε τα πρώτα θετικά δείγματα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν πληροφορηθεί το όνομα του αντιπάλου του στην Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μάτος.Τζιόλης, Τσίμιροτ, Περέιρα, Μυστακίδης, Τζάλμα Κάμπος και Αθανασιάδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κίτσιου, Πέλκας , Χαρίσης, Ροντρίγκες, Μαλεζάς, Βελλίδης, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ζάιρο, Κουλούρης, Κοροβέσης .

Κλαμπ Μπριζ: Μπουντέγιε, Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντομίνγκεζ ντε Σόουζα, Βάανακεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ιζκουιέρδο, Στορμ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024