Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΑΕΚ 1-0 την Μπάνικ Οστράβα σε φιλικό που έβρεχε (και) κλωτσιές

Η ΑΕΚ 1-0 την Μπάνικ Οστράβα σε φιλικό που έβρεχε (και) κλωτσιές

Υπό βροχή και αρκετό... ξύλο από τους αντιπάλους, η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της φιλικό στο Κίελτσε. «Σφιγμένοι» ακόμα από την προετοιμασία, οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησαν 1-0 της Μπάνικ Οστράβα, ομάδα Β΄ κατηγορίας Τσεχίας. Το μοναδικό γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο 60΄. Ντεμπούτο στα κίτρινα για Τσιγκρίνσκι, Μπάρκα, Μπακασέτα. Δοκάρι είχαν οι Τσέχοι στο 17΄ σε απευθείας φάουλ του Χλίνκα.

Υπό βροχή και αρκετό… ξύλο από τους αντιπάλους, η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της φιλικό στο Κίελτσε. «Σφιγμένοι» ακόμα από την προετοιμασία, οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια επικράτησαν 1-0 της Μπάνικ Οστράβα, ομάδα Β΄ κατηγορίας Τσεχίας.

Το μοναδικό γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο 60′. Ντεμπούτο στα κίτρινα για Τσιγκρίνσκι, Μπάρκα, Μπακασέτα. Δοκάρι είχαν οι Τσέχοι στο 17΄ σε απευθείας φάουλ του Χλίνκα.

Ουσιαστικά ο Τιμούρ Κετσπάγια παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Την… κλασική με 4-2-3-1 στο πρώτο με τον Τσιγκρίνσκι μοναδικό νέο πρόσωπο και τον Τζανετόπουλο στη θέση του τραυματία Σιμόες στο κέντρο.

Στο δεύτερο 45λεπτο κράτησε μόνο τον Γιόχανσον και μετέτρεψε τον Κολοβέτσιο σε αριστερό μπακ, ελλείψει εναλλακτικής για τον Ντίντακ που ήταν κουρασμένος.

Ετσι, οι ενδεκάδες της ΑΕΚ ήταν οι εξής:

Α΄ ημίχρονο: Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Μάνταλος, Μπαρμπόζα, Αραβίδης.

Β΄ ημίχρονο: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος (73΄ Ανδρεόπουλος), Γιόχανσον (60΄ Γαλανόπουλος), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπακασέτας, Πέκχαρτ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024