Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους Γουόριορς επέλεξε ο Κέβιν Ντουράντ

Τους Γουόριορς επέλεξε ο Κέβιν Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την απόφασή του να αφήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για χάρη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Ο 28χρονος σούπερ σταρ φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 54 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει οψιόν για τον παίκτη στο τέλος του πρώτου χρόνου. Ο Ντουράντ θα βρει στους Γουόριορς τους Κάρι, Τόμπσον και Γκριν και όπως όλα δείχνουν, αποτελούν ήδη το μεγάλο φαβορί για τη νέα σεζόν. Εκτός και αν ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει διαφορετική άποψη, όπως φέτος...

Ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την απόφασή του να αφήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για χάρη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ φέρεται να υπέγραψε διετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 54 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει οψιόν για τον παίκτη στο τέλος του πρώτου χρόνου.

Ο Ντουράντ θα βρει στους Γουόριορς τους Κάρι, Τόμπσον και Γκριν και όπως όλα δείχνουν, αποτελούν ήδη το μεγάλο φαβορί για τη νέα σεζόν.

Εκτός και αν ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει διαφορετική άποψη, όπως φέτος…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ντουράντ

«Αυτή ήταν μακράν η πιο περιπετειώδης βδομάδες της επαγγελματικής μου ζωής. Καταλαβαίνω πως ήμουν αντιμέτωπος με ένα σταυροδρόμι στην εξέλιξή μου ως παίκτης και ως άνθρωπος και ότι αυτή συνοδεύτηκε με ιδιαίτερα δύσκολες επιλογές. Αυτό που δεν κατάλαβα, όμως, ήταν το πλήθος των συναισθημάτων που θα με κατέκλυζαν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Η πρώτη απαίτηση που είχα για τον εαυτό μου ήταν να πάρω αυτή την απόφαση, βασισμένο στην προοπτική της ανάπτυξή μου σαν παίκτη –αυτό πάντα με έστρεφε προς την σωστή κατεύθυνση. Βρίσκομαι, επίσης, σε ένα σημείο της ζωής μου που έχει εξίσου μεγάλη σημασία να βρω μια ευκαιρία που βοηθάει την εξέλιξή μου σαν άνθρωπο: το να βγω έξω από την ζώνη ασφαλείας μου, σε μια νέα πόλη και κοινωνία, που προσφέρει τη μεγαλύτερη προοπτική για την ωρίμανσή μου. Με αυτό στο μυαλό μου, αποφάσισα να πάω στους Golden State Warriors.

Είμαι από την Ουάσινγκτον, αλλά η Οκλαχόμα, ουσιαστικά με μεγάλωσε. Μου έμαθε τόσα πολλά για την οικογένεια, όπως και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τι σημαίνει για μένα η ομάδα και η κοινωνία. Τι πραγματικά θα αντιπροσωπεύει στη ζωή και την καρδιά μου για πάντα. Οι αναμνήσεις και οι φιλίας είναι κάτι που ξεπερνάει το παιχνίδι. Αυτές οι σχέσεις είναιι που κάνουν αυτή την απόφαση τόσο μεγάλη πρόκληση.

Με θλίβει να ξέρω πως με την απόφασή μου θα απογοητεύσω πολύ κόσμο, αλλά πιστεύω πως κάνω αυτό που αισθάνομαι πως είναι το σωστό για τη ζωή μου και την επαγγελματική μου καριέρα αυτή τη στιγμή.

Θα μου λείψει η Οκλαχόμα και ο ρόλος που είχα στο χτίσιμο αυτής της απίστευτης ομάδας. Θα διατηρώ για πάντα αυτή τη σχέση με την ομάδα – τους φίλος και συμπαίκτες που πολεμήσαμε μαζί στο γήπεδο για εννιά χρόνια και όλους τους φιλάθλους αυτής της κοινωνίας. Με στήριζαν πάντα άνευ όρων και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για το τι σημαίνουν για την οικογένειά μου και για μένα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024