Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξύλο και διακοπή στον αγώνα πόλο των Νέων με την Κροατία

Ξύλο και διακοπή στον αγώνα πόλο των Νέων με την Κροατία

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης νέων ανδρών στο Βελιγράδι, καθώς ο τελικός ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας και την Κροατία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το ματς διεκόπη στα μέσα της τελευταίας περιόδου, με το σκορ να είναι 11-9 σε βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά από χτύπημα που δέχθηκε ο Νίκος Γαρδίκας από αντίπαλο, που είχε ως συνέπεια να ακολουθήσει γενική σύρραξη. Οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση, καταχωρώντας ως τελικό το σκορ στο σημείο της διακοπής, όπερ σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης νέων ανδρών στο Βελιγράδι, καθώς ο τελικός ανάμεσα στην εθνική Ελλάδας και την Κροατία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το ματς διεκόπη στα μέσα της τελευταίας περιόδου, με το σκορ να είναι 11-9 σε βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά από χτύπημα που δέχθηκε ο Νίκος Γαρδίκας από αντίπαλο, που είχε ως συνέπεια να ακολουθήσει γενική σύρραξη.

Οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση, καταχωρώντας ως τελικό το σκορ στο σημείο της διακοπής, όπερ σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Το ματς ήταν γενικά πολύ σκληρό, καθώς οι δύο ομάδες έχουν… προηγούμενα από τον προημιτελικό του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας, και μάλιστα η Κροατία χρεώθηκε με αποβολή χωρίς αντικατάσταση στην τρίτη περίοδο και έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Η ελληνική αποστολή εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία, θεωρώντας ότι σε μεγάλο βαθμό ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των Κροατών.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 2-2, 4-3, 3-4, 0-2 (διακοπή)

Για την ελληνική ομάδα σκόραραν οι Γιαννόπουλος 3, Λιαπάκης 2, Γαρδίκας, Παπαναστασίου, Καπετανάκης, Γκιουβέτσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024