Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπίσεσβαρ: «Ανυπομονώ να δω την πόλη και τον κόσμο στο γήπεδο»

Μπίσεσβαρ: «Ανυπομονώ να δω την πόλη και τον κόσμο στο γήπεδο»

Tις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Ολλανδός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που θα είναι για την επόμενη τριετία παίκτης του Δικεφάλου.

Tις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Ολλανδός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που θα είναι για την επόμενη τριετία παίκτης του Δικεφάλου.

Ο Μπίσεσβαρ μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο. Εμφανίστηκε στην κάμερα χαρούμενος που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ανυπομονεί να δει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο:

«Αισθάνομαι καλά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να δω την πόλη και τον κόσμο στο γήπεδο. Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ, θέλω να τα δω με τα μάτια μου και να κάνω χαρούμενη ολόκληρη την πόλη».

Ο Ολλανδός έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ και από σήμερα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα και ο Ανχελ Κρέσπο που στην διάρκεια της ημέρας θα ανακοινωθεί και αυτός από την ΠΑΕ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες που χθες επέστρεψε στο πρόγραμμα θα μπει «πιό δυνατά», πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης γυμνάστηκαν οι Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοβ, ενώ το πρόγραμμα του Βλάνταν Ίβιτς αφορούσε στη δημιουργία παιχνιδιού από την γραμμή της άμυνας και την κυκλοφορία της μπάλας, τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα.

Στο μεταξύ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, σήμερα ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, μαζί με έναν από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας, θα μεταβούν στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και να συναντηθούν με τους ανθρώπους των Άγγλων για να συζητήσουν θέματα κοινής αρμοδιότητας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024