Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βέλγιο - Ουαλία (22:00) προημιτελικός με φαβορί και αουτσάιντερ

Βέλγιο – Ουαλία (22:00) προημιτελικός με φαβορί και αουτσάιντερ

Ουαλία εναντίον Βελγίου ή διαφορετικά ο Μπέιλ απέναντι στον Αζάρ στην αναμέτρηση, ανάμεσα στους καλύτερους έως τώρα παίκτες του Euro 2016. Ο μεταξύ τους προημιτελικός είναι προγραμματισμένος στην Pierre-Mauroy της Λιλ (22:00, ΕΡΤ1).

Ουαλία εναντίον Βελγίου ή διαφορετικά ο Μπέιλ απέναντι στον Αζάρ στην αναμέτρηση, ανάμεσα στους καλύτερους έως τώρα παίκτες του Euro 2016. Ο μεταξύ τους προημιτελικός είναι προγραμματισμένος στην Pierre-Mauroy της Λιλ (22:00, ΕΡΤ1).

Οι «δράκοι» εξασφάλισαν την πρόκριση νικώντας (1-0) την Βόρεια Ιρλανδία στην βρετανική μάχη της φάσης των «16», ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ουγγαρία (4-0). Ένα παιχνίδι, που οι Ούγγροι παρακολούθησαν μέχρι το 80, αλλά μετά εξελίχθηκε σε σόου του Αζάρ.

Η Ουαλία έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες, όμως ο Μπέιλ έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος είναι η τελική νίκη. Το μεγάλο όπλο της ομάδας του Κόλεμαν, είναι οι αντεπιθέσεις. Πριν ένα χρόνο, σε αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2016, ήταν οι Ουαλοί εκείνοι που πανηγύρισαν, με 1-0 και σκόρερ τον Μπέιλ.

Σε αυτό το Ευρωπαικό πρωτάθλημα η ομάδα του Κόλεμαν, σημείωσε 7 γκολ. Σκόραρε σε κάθε αγώνα, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να έχει 3 γκολ, όσα ο Μοράτα και ο Γκριεζμάν. Σε αυτή την διοργάνωση, αποδείχθηκε αποφασιστικός σε κάθε ματς. Μετά από το σοκ στην πρεμιέρα με 2-0 από την Ιταλία του Κόντε, το Βέλγιο κέρδισε τα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν, σημείωσε 8 γκολ, με 7 διαφορετικούς σκόρερ.

Σίγουρα το Βέλγιο είναι καλύτερο. Πέντε νίκες, οι τρεις στα ισάριθμα τελευταία της, μία ισοπαλία και μία ήττα έχει το Βέλγιο στα πέντε τελευταία του ματς. Τρεις νίκες έχουν οι Ουαλοί στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, διάστημα που έχασαν τέσσερις αγώνες. Στα μεταξύ τους ματς, 4 νίκες έχει το Βέλγιο, 3 η Ουαλία, ενώ τρία παιχνίδια, δεν έβγαλαν νικήτρια.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024