Κανονικά οι πτήσεις της Aegean από και προς Κωνσταντινούπολη
Mετά την επαναλειτουργία του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, η Aegean Airlines θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες πτήσεις, τις οποίες είχε ακυρώσει λόγω των επιθέσεων αυτοκτονίας.
Mετά την επαναλειτουργία του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, η Aegean Airlines θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες πτήσεις, τις οποίες είχε ακυρώσει λόγω των επιθέσεων αυτοκτονίας.
Οι πτήσεις που θα γίνουν είναι οι εξής:
- 29 Ιουνίου A3 992 Αθήνα-Κωνσταντινούπολη 13:50-15:15
- 29 Ιουνίου A3993 Κωνσταντινούπολη-Αθήνα 16:00-17:25
Υπενθυμίζεται ότι η Aegean ακύρωσε την πρωινή πτήση προς και από Κωνσταντινούπολη.
Οι αλλαγές εισιτηρίων πραγματοποιούνται χωρίς τέλη και οι ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων, για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια από/προς Κωνσταντινούπολη που έχουν εκδοθεί έως και 28 Ιουνίου 2016 και με αρχική ημερομηνία ταξιδιού έως 6 Ιουνίου 2016 και με νέα ημερομηνία πτήσης έως 31 Ιουλίου 2016.
Για ακυρώσεις ή τροποποιήσεις παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κρατήσεων 8011120000 ή 2106261000.
Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια από και προς Κωνσταντινούπολη έως και 6 Ιουλίου 2016 θα μπορούν είτε να ακυρώσουν το εισιτήριο με πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να πραγματοποιήσουν αλλαγή ημερομηνίας χωρίς χρέωση αλλαγής και τέλος εξυπηρέτησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)



