Η Ρουμανία έλυσε τη συνεργασία της με τον Ιορντανέσκου
Τελειώνει η τρίτη θητεία του Άνγκελ Ιορντανέσκου στην εθνική Ρουμανίας, καθώς ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FRF) δήλωσε σήμερα ότι ο 66χρονος προπονητής αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Ράζβαν Μπουρλεάνου ανακοίνωσε ότι η FRF έφτασε σε συμφωνία με τον Ιορντανέσκου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους, μετά την αποτυχία της εθνικής ομάδας να περάσει τη φάση των ομίλων στο EURO 2016.
Τελειώνει η τρίτη θητεία του Άνγκελ Ιορντανέσκου στην εθνική Ρουμανίας, καθώς ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FRF) δήλωσε σήμερα ότι ο 66χρονος προπονητής αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Ο Ράζβαν Μπουρλεάνου ανακοίνωσε ότι η FRF έφτασε σε συμφωνία με τον Ιορντανέσκου, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους, μετά την αποτυχία της εθνικής ομάδας να περάσει τη φάση των ομίλων στο EURO 2016.
Οι Βαλκάνιοι κατέλαβαν την τελευταία θέση στον πρώτο όμιλο, καθώς ηττήθηκαν από τη διοργανώτρια Γαλλία και την Αλβανία, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ελβετία. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιορντανέσκου που ανέλαβε μια σπουδαία ευθύνη μετά την αποχώρηση του (πρώην προπονητή της εθνικής) Βίκτορ Πιτσούρκα και μας οδήγησε στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση μέσα σε οκτώ χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπουρλεάνου σε συνέντευξη Τύπου.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της FRF δήλωσε ότι θα ανακοινώσει τον διάδοχο του Ιορντανέσκου στο τέλος του EURO 2016, ενώ πρόσθεσε ότι ο πρώην προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου και της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, Κοσμίν Ολαρόιου, απέρριψε την πρόταση να αναλάβει τη Ρουμανία.
«Θέλουμε έναν προπονητή με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε υψηλό επίπεδο» υπογράμμισε ο Μπουρλεάνου και πρόσθεσε: «Κάποιον που έχει κατακτήσει τρόπαια και θα μπορέσει να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο (του 2018) μέσω των προκριματικών».
Η Ρουμανία έχει κληρωθεί στον 5ο προκριματικό όμιλο, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Πολωνία, το Μαυροβούνιο, την Αρμενία και το Καζακστάν
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.