
Υπερψηφίστηκε η πολιτική απόφαση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την υπερψήφιση της πρότασης της Επιτροπής Θέσεων με συντριπτική πλειοψηφία. Η απόφαση δεν καταψηφίστηκε από κανένα μέλος του οργάνου, ενώ βρέθηκαν έξι λευκά. Σε ό,τι αφορά το συνέδριο του κόμματος, αποφασίστηκε να διεξαχθεί στα μέσα Οκτωβρίου.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την υπερψήφιση της πρότασης της Επιτροπής Θέσεων με συντριπτική πλειοψηφία. Η απόφαση δεν καταψηφίστηκε από κανένα μέλος του οργάνου, ενώ βρέθηκαν έξι λευκά.
Σε ό,τι αφορά το συνέδριο του κόμματος, αποφασίστηκε να διεξαχθεί στα μέσα Οκτωβρίου.
Η πολιτική απόφαση που θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες, περιλαμβάνει την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ σε χρονικό ορίζοντα τριετίας, την απλή αναλογική και τις θέσεις για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την συνταγματική αναθεώρηση.
Νωρίτερα, οι 53+ είχαν καταθέσει τροπολογία για την ιδιοκτησία του προγράμματος. Ό,τι δηλαδή δεν εξαντλεί το κυβερνητικό πρόγραμμα. Τελικά η τροπολογία πέρασε, αφαιρουμένης όμως παραγράφου που χαρακτήριζε τη συμφωνία του καλοκαιριού αποτέλεσμα ενός αδίστακτου εκβιασμού και ενός πραξικοπήματος.
Οι 53+ είχαν καταθέσει επίσης τροπολογία με τη διαφωνία τους για την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, η οποία όμως απορρίφθηκε από την Κεντρική Επιτροπή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο
- «Eίμαι κι εγώ θύμα, όπως και τα παιδιά μου» – Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής μιλά στο in
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη 16χρονης στη Λιοσίων – Σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ η ανήλικη
- Ο συνιδρυτής του Netflix αποχωρεί – Ξεκίνησε πουλώντας ηλεκτρικές σκούπες, έφτασε στα 5,8 δισ. δολάρια
- LIVE: Άρης – Βόλος
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Το παγίδευσαν το παιδί μου, πρόκειται για σπείρα»
