Πρόστιμο 100.00 ευρώ στην Κροατία από την UEFA
Με «τσουχτερό» πρόστιμο 100.000 ευρω τιμωρήθηκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οπαδοί της στον αγώνα του EURO 2016 με την Τσεχία.
Με «τσουχτερό» πρόστιμο 100.000 ευρω τιμωρήθηκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οπαδοί της στον αγώνα του EURO 2016 με την Τσεχία.
Παράλληλα, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία απαγορεύει στους Κροάτες την πώληση εισιτηρίων για το τουρνουά σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί ως χούλιγκαν, λόγω της συμμετοχής τους σε επεισόδια.
Η κροατική ομοσπονδία αντιμετώπιζε αρκετές κατηγορίες, μεταξύ αυτών για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της, αλλά και για ρίψη βεγγαλικών, τα οποία οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα με την Τσεχία (2-2), που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Σεντ Ετιέν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League (vids)
- Τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Champions League
- Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Επική πρόκριση των Βαυαρών με γκολάρες στο 89′ και το 94′ (vid)
- Άρσεναλ-Σπόρτινγκ 0-0: Με κακή εικόνα οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν στα ημιτελικά
- Ολυμπιακός για Δαλακούρα: «Θα είσαι πάντα μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας»
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: «Χορταστικό» ημίχρονο με πέντε γκολ (vids)
- Πανιώνιος – Ολυμπιακός 13-22: Το 21Χ21 με Ζαλάνκι οι Πειραιώτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442