Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λεβαντόφσκι εναντίον Γερμανίας για την πρωτιά

Λεβαντόφσκι εναντίον Γερμανίας για την πρωτιά

Η μάχη για την πρώτη θέση του Γ' ομίλου διεξάγεται σήμερα Πέμπτη στο Παρίσι, καθώς Γερμανία και Πολωνία θα μονομαχήσουν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EURO 2016 (22:00). Παράλληλα το τελευταίο τους... χαρτί παίζουν Ουκρανία και Β. Ιλρανδία...

Η μάχη για την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου διεξάγεται σήμερα Πέμπτη στο Παρίσι, καθώς Γερμανία και Πολωνία θα μονομαχήσουν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EURO 2016 (22:00). Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες, η Γερμανία επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας και η Πολωνία 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γερμανοί είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη και την πρωτιά του ομίλου και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη πλευρά, οι Πολωνοί με ηγέτη τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θέλουν να πετύχουν μια ιστορική νίκη. Ο «Λέβα», για δεύτερη συνεχή χρονιά πρώτος σκόρερ της μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην γερμανική άμυνα, αλλά είναι αισιόδοξος: «Τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλά. Ολα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως η Πολωνία έχει τις δυνατότητες να πετύχει μια ιστορική νίκη.»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιοακίμ Λεβ, θα έχει στην ενδεκάδα τον Ματ Χούμελς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ θα προτιμήσει τον Μάριο Γκόμεζ για την κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση του Μάριο Γκέτζε στο ματς με την Ουκρανία. «Η Πολωνία χρειάζεται μεγάλη προσοχή και φυσικά ο Λεβαντόφσκι δεν είναι ο μόνος κίνδυνος. Η Βόρεια Ιρλανδία πίεσε τον Λεβαντόφσκι, αλλά το γκολ πέτυχε ο Μίλικ, δήλωσε σχετικά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ουκρανία-Βόρεια Ιρλανδία: Η τελευταία ευκαιρία

Ουκρανία και Βόρεια Ιρλανδία θ’ αναμετρηθούν σήμερα (16/6) στη Λιόν (19:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του EURO 2016, και είναι η τελευταία ευκαιρία για τις δύο ομάδες να διεκικήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του τουρνουά. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στα πρώτα παιχνίδια τους. Η Ουκρανία ηττήθηκε από το φαβορί του ομίλου, Γερμανία, με 2-0, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία με 1-0 από την Πολωνία.

Οι Ουκρανοί είναι το λογικό φαβορί και θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία. Τα μεγάλα αστέρια τους, Αντρέι Γιαρμολένκο και Γεβγέν Κονοπλιάνκα, θα ηγηθούν της προσπάθειας να διασπάσουν τη δυνατή άμυνα των αντιπάλων τους:

«Η Βόρεια Ιρλανδία έχει δυνατούς παίκτες και πολύ ισχυρή άμυνα. Αυτό είναι το μεγάλο της όπλο και θα προσπαθήσει να μας καθηλώσει με συνεχές τρέξιμο. Δουλειά μας θα είναι η έξυπνη προσπάθεια να βρούμε διαδρόμους προς το τέρμα τους», δήλωσε ο Αντρέι Σεφτσένκο, βοηθός προπονητή της Ουκρανίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024