Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επεισόδια από τους ρώσους χούλιγκανς κατά άγγλων οπαδών

Νέα επεισόδια από τους ρώσους χούλιγκανς κατά άγγλων οπαδών

Μπορεί η ρωσική κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, να καταδίκασε τα επεισόδια του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Μασαλία και στα οποία πρωταγωνίστησαν Ρώσοι χούλιγκαν και μάλιστα έκανε συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα. Μπορεί η UEFA να τιμώρησε την εθνική Ρωσίας και να την απειλεί με αποκλεισμό από το EURO, αλλά οι Ρώσοι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν συνεχίζουν το... έργο τους.

Μπορεί η ρωσική κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, να καταδίκασε τα επεισόδια του περασμένου Σαββατοκύριακου στη Μασαλία και στα οποία πρωταγωνίστησαν Ρώσοι χούλιγκαν και μάλιστα έκανε συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα. Μπορεί η UEFA να τιμώρησε την εθνική Ρωσίας και να την απειλεί με αποκλεισμό από το EURO, αλλά οι Ρώσοι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν συνεχίζουν το… έργο τους.

Τα ξημερώματα επιτέθηκαν σε Άγγλους οπαδούς και επαναλήφθηκαν οι ίδιες σκηνές με αυτές της Μασαλίας.

Ο κύριος όγκος των οπαδών μεταφέρθηκε τις τελευταίες μέρες στο βορρά της Γαλλίας και συγκεκριμένα σε Λιλ και Λανς, όπου αγωνίζονται Ρωσία και Αγγλία αντίστοιχα. Μόνο που αυτή τη φορά, στο πλευρό των Άγγλων βρίσκονται και οι Ουαλοί.

Το απόγευμα τηε Τρίτης οι Ρώσοι επιτέθηκαν, αλλά είχαν πρόβλημα σε μπυραρία στο Λιλ αφού δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την επίθεσή τους, όμως τα ξημερώματα το κατάφεραν με τον γνωστό τρόπο τους να απομονώσουν Άγγλους οπαδούς και να τους γρονθοκοπήσουν, με την αστυνομία να δρα καθυστερημένα κάνοντας χρήση σπρέι πιπεριού και δακρυγόνων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024