Σύντομο Eurogroup, χωρίς Ελλάδα, προανήγγειλε αξιωματούχος της ευρωζώνης
Ένα πολύ σύντομο Eurogroup, χωρίς συζήτηση για Ελλάδα, προανήγγειλε από τις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης. Όμως, έδωσε ραντεβού για τα δύσκολα για μετά το καλοκαίρι, όλοι θα έχουν περισσότερη «ενέργεια».
Ένα πολύ σύντομο Eurogroup, χωρίς συζήτηση για Ελλάδα, προανήγγειλε από τις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.
«Είναι η πρώτη ενημέρωση Τύπου, στην οποία δε χρειάζεται να μιλήσω για την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας ικανοποιημένος.
Απαντώντας ωστόσο σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την επικύρωση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και την έγκριση της εκταμίευσης των 7,5 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, σημείωσε πως η αυριανή συνεδρίαση των διοικητών του ESM αναμένεται να είναι «ομαλή» και χωρίς εκπλήξεις.
Τέλος, σε ό,τι αφορά την εκταμίευση της επόμενης υποδόσης το φθινόπωρο, αρκέστηκε να πει ότι «υπάρχουν κάποια προαπαιτούμενα που πρέπει να εφαρμοστούν» και έδωσε ραντεβού μετά το καλοκαίρι, όταν όλοι θα έχουν περισσότερη «ενέργεια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»