Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορλάντο: Μαρτυρίες θέλουν τον δράστη να ήταν θαμώνας του γκέι κλαμπ

Ορλάντο: Μαρτυρίες θέλουν τον δράστη να ήταν θαμώνας του γκέι κλαμπ

Μαρτυρίες σε ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ομάρ Ματίν, ο δράστης της βάρβασης επίθεσης στο Ορλάντο, είχε θεαθεί μόνος του αρκετές φορές και στο παρελθόν στο γκέι κλαμπ που έγινε η επίθεση. Κάποιες φορές, υποστηρίζεται, μεθούσε υπερβολικά και γινόταν επιθετικός. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο είχαν συνομιλήσει με τον Ματίν σε εφαρμογή (app) γνωριμιών.

Μαρτυρίες σε αμερικανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ομάρ Ματίν, ο δράστης της βάρβασης επίθεσης στο Ορλάντο, είχε θεαθεί μόνος του αρκετές φορές και στο παρελθόν στο γκέι κλαμπ που έγινε η επίθεση. Κάποιες φορές, υποστηρίζεται, μεθούσε υπερβολικά και γινόταν επιθετικός.

Άλλοι υποστηρίζουν πως ο είχαν συνομιλήσει με τον Ματίν σε εφαρμογή (app) γνωριμιών που χρησιμοποιούν ομοφυλόφιλοι.

Υπενθυμίζεται πως ενδιάμεσα ανεπιβεβαίωτες αναφορές υποστήριζαν πως ο Ματίν είχε πάει τον Απρίλιο αρκετές φορές και στην Walt Disney World στο Ορλάντο -ενδεχομένως «αναγνωριστικά» ως πιθανό στόχο της επίθεσης.

Την Τρίτη, το Orlando Sentinel επικαλείται «τουλάχιστον τέσσερις» θαμώνες του γκέι κλαμπ Pusle -σκηνικό του μακελειού- λέγοντας πως είχαν δει αρκετές φορές τον Ματίν στο κλαμπ μόνο του. Τουλάχιστον ένας από τους μάρτυρες μίλησε επώνυμα στην εφημερίδα.

«Κάποιες φορές πήγαινε στη γωνία και καθόταν και έπινε μόνος του, άλλες φορές μεθούσε τόσο που κατέληγε να φωνάζει και να γίνεται επιθετικός» είπε ένας εξ αυτών. «Δεν του είχαμε μιλήσει και πολύ, αλλά τον θυμάμαι να λέει κάποιες φορές πράγματα για τον πατέρα του, μας είπε επίσης ότι είχε γυναίκα και παιδί» λέει ο ίδιος.

Ξεχωριστά, οι Los Angeles Times επικαλούνται άλλο θαμώνα του Pulse, επίσης επώνυμα, ο οποίος υποστηρίζει ότι συνομιλούσε περιστασιακά μέσω app με τον Ματίν για καιρό αλλά δεν τον είχε συναντήσει ποτέ.

Ο θαμώνας υποστηρίζει ότι είδε για πρώτη φορά τον Ματίν στο Pulse στην αρχή της μοιραίας νύχτας, μπαίνοντας στο κλαμπ, και τον χαιρέτισε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024