Γεροβασίλη για «Παραιτηθείτε»: Στη συγκυρία κινείται εχθρικά στη χώρα
«Το 'παραιτηθείτε' στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα, αυτή τη στιγμή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μπαίνοντας και η ίδια στη συζήτηση για τη συγκέντρωση της Τετάρτης.
«Το ‘παραιτηθείτε’ στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα, αυτή τη στιγμή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μπαίνοντας και η ίδια στη συζήτηση για τη συγκέντρωση της Τετάρτης.
Διαβάστε επίσης:
Μιλώντας στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, η κ. Γεροβασίλη έσπευσε να διευκρινίσει: «Με αυτή την έννοια, το σχολιάζω πολιτικά μόνο. Κατά τα άλλα, είναι ελεύθερος ο καθένας να διαδηλώσει όπως εκείνος νομίζει. Βεβαίως, κρίνονται αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να πουν ότι είναι απολίτικο και κόσμος δυσαρεστημένος, ενώ στα αλήθεια δεν πρόκειται περί τέτοιου.»
Η ίδια υποστήριξε ότι πίσω από τη συγκέντρωση κρύβονται στελέχη συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας:
«Και καλά θα έκαναν να είναι με το όνομά τους και την υπογραφή τους. Δεν είχαν να φοβηθούν κάτι από αυτό, αλλά νομίζω ότι έχουν να φοβηθούν τη μη συμμετοχή των ανθρώπων, εάν οι ίδιοι ήταν οι διοργανωτές.»
Στην ίδια συνέντευξη η κυβερνητική εκπρόσωπος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι με το κλείσιμο της αξιολόγησης και με τα εργαλεία που δημιουργούνται, η χώρα στο β’ εξάμηνο του 2016 θα ανακόψει την υφεσιακή πορεία.
Αναγνώρισε ότι «υπάρχουν βάρη τα οποία προστέθηκαν, τα 5,4 δισ. μέτρων τα οποία συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι», αλλά για να μην πέσουν όπως είπε, «στους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν άλλο και έχουν υποστεί περισσότερο από όλους το βάρος της κρίσης, αυτά μετατοπίστηκαν στους πολίτες που μπορούν να αντέξουν περισσότερο, δηλαδή τους πλουσιότερους ή και τους πλούσιους».
Για τη δεύτερη αξιολόγηση και τα εργασιακά εκτίμησε ότι «θα επιλυθούν και αυτά τα ζητήματα με θετικό τρόπο, όπως έληξε και η πρώτη αξιολόγηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Όμιλος Antenna εξαγοράζει τον κορυφαίο οργανισμό Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας της Ιταλίας, GEDI, που εκδίδει και τη La Repubblica
- Προπονήθηκε η Εθνική Ανδρών ενόψει των φιλικών με Παραγουάη και Ουγγαρία (pics)
- Ηγέτες της ακροδεξιάς έσπευσαν στη Βουδαπέστη να στηρίξουν τον Όρμπαν, τον πρωτεργάτη του ευρωπαϊκού MAGA
- Ανδρουλάκης: Στα χέρια του η καθαρογραμμένη απόφαση για τις υποκλοπές – «Ντροπιαστική» η εικόνα από τη Λάρισα
- Ο Πάπα Εσιέντου δέχεται απειλές για τη ζωή του λόγω «Χάρι Πότερ»
- Μπαρτομέου: «Όταν ήρθε η ώρα της ανανέωσης του Μέσι, τον έδιωξαν»


