Ανακοίνωση Βγενόπουλου για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας
Απάντηση σε δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως υπόδικο στην υπόθεση της Λαικής Τράπεζας δίνει με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος.
Απάντηση σε δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως υπόδικο στην υπόθεση της Λαικής Τράπεζας δίνει με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος:
«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες γίνεται συντονισμένη προσπάθεια από τα γνωστά «δημοσιογραφικά» κέντρα να εμφανισθώ ως υπόδικος ή ότι θα ανακριθώ σε σχέση με την «υπόθεση της Λαϊκής», παραπέμποντας σε δήθεν σοβαρές υποθέσεις.
» Η αλήθεια είναι ότι καμία υπόθεση δεν εκκρεμεί εναντίον μου είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο και έχω απλώς κληθεί να καταθέσω, μεταξύ διαφόρων άλλων στελεχών, για την ακριβή ή μη απεικόνιση των Ελληνικών ομολόγων στα Ενημερωτικά Δελτία της τράπεζας κατά τα έτη 2010 και 2011 (!).
» Να σημειωθεί ότι αυτά τα Δελτία ετοιμάσθηκαν από εξωτερικούς συμβούλους και τις υπηρεσίες της Τράπεζας και είχαν εγκριθεί από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, συνεπώς η υπόθεση είναι διαδικαστική. Αντίθετα για όλες τις υποθέσεις της Λαϊκής για τις οποίες δήθεν κατηγορούμαι και επί της ουσίας δυσφημίζομαι επί έτη έχουν εκδοθεί αποφάσεις αρχειοθέτησης, διότι δεν προέκυψαν ούτε καν ενδείξεις τέλεσης ποινικών αδικημάτων.
» Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ενορχηστρωτές αυτής της λάσπης εναντίον μου είναι υπόδικοι για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και προσπαθούν να είναι αρεστοί σε διάφορα κέντρα εξουσίας ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε εξιτήριο
- Κήρυξη κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης για τον Δήμο Γορτυνίας
- Λαμία: Καταγγελία εγκατάλειψης παιδιού στο φάσμα του αυτισμού στα Δικαστήρια
- Απάτες: Από το myAADE, τα ΕΛΤΑ μέχρι και την Αττική Οδό – Τι να προσέξετε
- Ageism: Ο ηλικιακός ρατσισμός βλάπτει (και) την αγορά εργασίας
- Οι Αθώοι: Ένας έρωτας φέρνει σύγκρουση
