
Τη στήριξη του κοινού ζητά η Ν.Λεούση για την ταινία «37 Μέρες»
Η Μαρία είναι έγκυος 9 μηνών και απολύεται από τη δουλειά της. Αποφασίζει να κάνει «απεργία γέννας» και απειλεί να μην γεννήσει εάν δεν την προσλάβουν ξανά. Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας μικρού μήκους της Νικολέτας Λεούση, με τίτλο «37 Μέρες», η οποία θα γυριστεί το καλοκαίρι στην Αθήνα. Η δημιουργός (βραβευμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Δράμας για την ταινία της «Γεννήτρια») πραγματοποιεί crowdfunding για τη χρηματοδότηση της ταινίας.
Η Μαρία είναι έγκυος 9 μηνών και απολύεται από τη δουλειά της. Αποφασίζει να κάνει «απεργία γέννας» και απειλεί να μην γεννήσει εάν δεν την προσλάβουν ξανά.
Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας μικρού μήκους της Νικολέτας Λεούση, με τίτλο «37 Μέρες», η οποία θα γυριστεί το καλοκαίρι στην Αθήνα.
Η δημιουργός (βραβευμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Δράμας για την ταινία της «Γεννήτρια») πραγματοποιεί crowdfunding για τη χρηματοδότηση της ταινίας (η εκστρατεία στο kickstarter διαρκεί και αυτή 37 ημέρες).
Μάθετε περισσότερα εδώ
Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Έλλη Τρίγγου, την οποία γνωρίσαμε από την ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Το σενάριο της ταινίας συμμετείχε στο φετινό φεστιβάλ Βερολίνου, στο τμήμα Short Film Station του Berlinale Talents.
Οι υποστηρικτές της ταινίας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα γυρίσματα, θα υπάρξει αναφορά του ονόματός τους στους τίτλους της ταινίας και θα είναι οι πρώτοι που θα την παρακολουθήσουν.
Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τη Νικολέτα Λεούση μια σειρά σεμιναρίων για τον κινηματογράφο με τίτλο «Αναλύοντας την κινηματογραφική εμπειρία ή πώς βλέπουμε ταινίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τιτανικός: Αυτό είναι το αντικείμενο από το θρυλικό ναυάγιο που βγαίνει στο σφυρί για 500.000 ευρώ
- Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες Χούθι μαζεύτηκαν στη Σαναά διαδηλώνοντας υπέρ της Χεζμπολάχ
- Μαυροπάνος: Ομάδες της Premier League και της Bundesliga θέλουν τον Έλληνα διεθνή – Στη λίστα της Ντόρτμουντ
- Έκαναν ταχυδρομικές παραγγελίες ναρκωτικών από το εξωτερικό – Συνελήφθησαν 45χρονος και ένας ανήλικος
- Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό
- Ζοράν Μαμντάνι: Σνομπάρει Γουίντουρ και Μπέζος με ηχηρό όχι στο Met Gala – Ρίχνει το γάντι στην ελίτ



