ΠΑΣΟΚ για Φίλη: Ο καθεστωτισμός δεν περνά στην Ελλάδα
Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Φίλη εξαπολύει και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του για το κίνημα «Παραιτηθείτε». «Ο καθεστωτισμός δεν περνά στην Ελλάδα και η ανοησία φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Σφοδρή επίθεση στον Νίκο Φίλη εξαπολύει και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του για το κίνημα «Παραιτηθείτε».
«Το δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα των Ελληνίδων και των Ελλήνων να συγκεντρώνονται ειρηνικά και να διαδηλώνουν τις απόψεις τους, δεν τίθεται υπό έγκριση ούτε του κ. Φίλη, ούτε της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Ο καθεστωτισμός δεν περνά στην Ελλάδα και η ανοησία φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Οι δηλώσεις Φίλη προκάλεσαν την οργή και της ΝΔ που ζητά την παραίτησή του. «Ο υπουργός Παιδείας θα πρέπει να συμβολίζει τον πλουραλισμό και το σεβασμό στη διαφορετική άποψη. Οφείλει να ζητήσει συγνώμη και να παραιτηθεί αμέσως» λέει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο κ. Φίλης σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Alpha 98.9 και αναφερόμενος στο κίνημα «Παραιτηθείτε» έκανε λόγο για προσπάθειες υπονόμευσης της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουρκία: Με δικαστική εντολή αποφυλακίστηκε ο δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για «απειλή» κατά του Ερντογάν
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει