Γνωρίστε την 9χρονη φωτογράφο γάμων
...
Οι περισσότεροι από εμάς στην ηλικία των εννιά , όχι δεν ήμασταν επαγγελματίες σε κάτι, αλλά ούτε σκεφτόμασταν τίποτε άλλο εκτός απ’ το παιχνίδι. Η Ρεγγίνα όμως, είναι ήδη μια καταξιωμένη φωτογράφος γάμου που εργάζεται μαζί με τον μπαμπά της.
Ο Kέβιν Ουάιλι μιλά με περιφάνεια για τα επιτεύγματα της κόρης του, καθώς θυμάται το ξεκίνημα της στη φωτογραφία. «Η Ρεγγίνα ήρθε πρώτη φορά σ’ επαφή με κάμερα όταν ήταν μόλις τριών ετών και η αναβάθμιση από την φωτογραφική μηχανή-παιχνίδι, σε G9 Canon έγινε για να φωτογραφίσει έναν αγώνα ορεινής ποδηλασίας παράλληλα με τον μπαμπά της.
Μετά τον αγώνα ποδήλατου, η Ρεγγίνα επέμεινε στη χρήση της φωτογραφικής μηχανής σε χειροκίνητη λειτουργία, υπενθυμίζοντάς του πατέρα της τι είχε πει ξανά και ξανά: «Αυτόματη, σημαίνει ότι η μηχανή παίρνει αποφάσεις, αντί του φωτογράφου». Μέχρι την ηλικία των επτά, τον είχε βοηθήσει να καλύψει το Παγκόσμιο Κύπελλο Mountain Bike, χρησιμοποιόντας την Canon 7D και ένα 70-200mm φακό. Την ίδια χρονιά, πήγε μαζί με τον πατέρα της σε μια «Trash the dress» φωτογράφιση και μια λήψη της χρησιμοποιήθηκε σε διαφημιστική καμπάνια, δίνοντας στον μπαμπά της, το αξίωμα του πρέσβη της εταιρίας Cotton Carrier.
Αλλά ακόμη και πριν η φωτογραφία της χρησιμοποιηθεί σε διαφημίσεις, η Ρεγγίνα πουλούσε φωτογραφικά πορτραίτα, νικώντας ακόμη και τον μπαμπά της όπως όταν ένας ανώτερος ανθυπασπιστής των Σκωτσέζων Φρουρών αγόρασε το πορτρέτο της αντί του πατέρα της.
Σήμερα, αυτή η φωτογράφος γάμων και βοηθός του πατέρα της, χρησιμοποιεί Fuji X-E1 και X-T1 σε συνδυασμό με τα f / 2 φακούς 35 χιλιοστών f / 1.4 και 18 χιλιοστά. Η δουλειά της είναι τόσο καλή που οι νύφες ζητούν την παρουσία της ενώ απ’ ότι φαίνεται η Ρεγγίνα έχει πολλά υποσχόμενο μέλλον και μπορείτε να ακολουθήσετε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
gamos.gr
- Αποκάλυψη Αλ Σάρα: Η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ – Τι είπε για τα Υψίπεδα του Γκολάν
- Τουρισμός: Ποιοι είναι οι μεγάλοι «αιμοδότες» της Ελλάδας – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Η Ελλάδα υπερδύναμη και στην κωπηλασία! Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 με 6 μετάλλια
- Βερολίνο: Οι αρχές φοβούνται νέες τρομοκρατικές επιθέσεις – Ο δράστης έκανε μαθήματα αποριζοσπαστικοποίησης
- Το μυστικό της μακροζωίας: Γιατί οι κάτοικοι της «μπλε ζώνης» της Σαρδηνίας ζουν όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά
- Μπέρναμ: Θα θέτω πάντοτε τα συμφέροντα της Βρετανίας πάνω από όλα – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές




