Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η  Marvel Animation ετοιμάζει σειρές για Ant-Man και Rocket & Groot

Η Marvel Animation ετοιμάζει σειρές για Ant-Man και Rocket & Groot

...

Μαντώ Σιώμου

H Marvel Animation αναμένεται να προχωρήσει στην παραγωγή δύο τηλεοπτικών μίνι-σειρών, κινουμένων σχεδίων, για τον υπερήρωα Ant-Man, και για τους φύλακες του Γαλαξία, Ρόκετ και Γκρουτ.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, για τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, που ετοιμάζονται στη Γαλλία, εκμεταλλευόμενοι τις φοροελαφρύνσεις που προσφέρονται, αποκαλύφθηκε ότι η Marvel Animation ετοιμάζει δύο σειρές περιορισμένων επεισοδίων, για το Ant-Man, και για τους Rocket and Groot.

Και οι δύο σειρές, οι οποίες έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο από Γαλλικές παραγωγές, επιβεβαιώθηκαν από την εθνική κινηματογραφική επιτροπή της χώρας. Υπεύθυνοι για το Ant-Man, είναι οι Γάλλοι σχεδιαστές κινουμένων σχεδίων, Ούγκο Μπενβενού και Κέβιν Μανάκ, ενώ πίσω από τους Guardians of the Galaxy βρίσκεται ο Άρνοντ Ντελόγ, ο οποίος φημίζεται για τα μουσικά βιντεοκλίπ του.

Το φοβερό δίδυμο Ρόκετ και Γκρουτ, (Μπράντλεϊ Κούπερ και Βιν Ντίζελ αντίστοιχα), θα το ξαναδούμε στον κινηματογράφο, στην συνέχεια Guardians of the Galaxy Vol. 2, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, στις 5 Μαΐου 2017. Ενώ, ο Ant-Man θα επιστρέψει λίγο αργότερα, στη ταινία Ant-Man and the Wasp, που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 6η Ιουλίου 2018.

Μερικές ακόμη παραγωγές κινουμένων σχεδίων, κατευθύνονται προς τη Γαλλία, όπως οι ταινίες μεγάλου μήκους, Captain Underpants, της DreamWork (μεταφορά της ομώνυμης σειράς παιδικών βιβλίων), και η συνέχεια του Gnomeo & Juliet, των Paramount και ΜGΜ, με τίτλο Sherlock Gnomes και πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.

Merci… Γαλλία.

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024