Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Camatte Capsule: Ένα παιχνιδιάρικο concept

Toyota Camatte Capsule: Ένα παιχνιδιάρικο concept

Η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε το Camatte Capsule, ένα είδος πρωτότυπου high-tech τροχόσπιτου το οποίο προορίζεται προς τέρψη των πιτσιρικάδων που καλούνται να διαμορφώσουν εικονικά των τροχόσπιτων των ονείρων τους.


H ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε το Camatte Capsule, ένα είδος πρωτότυπου high-tech τροχόσπιτου το οποίο σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με τη σειρά των λιτών concept Camatte Sora, Camatte 57s και Camatte Hajime και το οποίο προορίζεται για παιδιά και θα παρουσιαστεί στην έκθεση παιχνιδιών που θα πραγματοποιηθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα, Tokyo Τoy Show.

Όπως διευκρινίζει η Toyota το trailer-παιδικό δωμάτιο εξοπλίζεται με ένα διαδραστικό σύστημα προβολής το οποίο επιτρέπει στα παιδιά να σχεδιάσουν a priori το ιδανικό για αυτά περιβάλλον ενός τροχόσπιτου, μέσω tablet και να δουν το τελικό αποτέλεσμα πριν κατασκευαστεί.

Το σχετικό application που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να είναι δυνατή η εικονική παραμετροποίηση του τροχόσπιτου σύμφωνα με τα όνειρα των πιτσιρικάδων μέσω tablet δίνει τη δυνατότητα επιλογής τόσο των χρωματισμών όσο και των αντικειμένων και επίπλων που θα βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Και μπορεί όλα αυτά να έχουν μια έντονη ουτοπική όσο και χαριτωμένη πτυχή ωστόσο, όπως διευκρινίζει η Toyota, αποτελεί μέρος της προσπάθειας της να μεταδώσει στις νέες γενιές τη χαρά και τα όνειρα που μπορούν να δημιουργήσουν τα μηχανοκίνητα οχήματα.

auto.in.gr

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024