Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Κατσιμίχας με Κίτρινα Ποδήλατα στο Βεάκειο

Πάνος Κατσιμίχας με Κίτρινα Ποδήλατα στο Βεάκειο

...

Ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα θα βρεθούν για μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Για τρίτο καλοκαίρι και μετά τις sold out και με παράταση κοινές εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου, το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν, ένα νέο πρόγραμμα, μια μουσική «συνομιλία» με παλιά και καινούρια κομμάτια από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις ροκ επιτυχίες των Γιώργου και Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).

Σε συνέντευξή τους στο in.gr τα Κίτρινα Ποδήλατα είχαν δηλώσει σχετικά με τη συνεργασία τους επί σκηνής με τον Πάνο Κατσιμίχα:

«Οι εμφανίσεις με τον Πάνο γενικότερα γίνονται σε άριστο κλίμα συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς και αλληλοσεβασμού. Ειδικότερα, στον Σταυρό του Νότου, οι παραστάσεις ενέπνεαν μια σιγουριά και μια ηρεμία κι από τις δύο πλευρές. Τόσο εμείς, όσο και ο Πάνος, νιώθουμε δύο χρόνια τώρα, αυτήν την παρέα να έχει δέσει για τα καλά. Νιώσαμε σίγουροι από την πρώτη στιγμή, πως υπάρχει λόγος να συνυπάρξουν τα τραγούδια μας και πως η συνεύρεση αυτή έχει ιδιαίτερο νόημα. Το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε για ακόμη μια φορά την παρέα μας και συνεχίζει να επικυρώνει αυτή τη συνεργασία σε βάθος χρόνου, είναι κάτι πολύ σημαντικό που αποκομίσαμε από αυτόν τον «Α’ γύρο».

»Είναι μεγάλη μας τιμή και παράσημο η συνεργασία με τον Πάνο. Αυτά που «κερδίζουμε» σε κάθε συνάντηση, πρόβα, ζωντανή εμφάνιση είναι πολλά και αποδεικνύουν πως όλη αυτή η καλλιτεχνική αρτιότητα του Πάνου πηγάζει από την αγάπη για τη μουσική, τη συνέπεια απέναντι στην προσφορά και μια δομημένη σκέψη με χαρακτηριστικά αναλλοίωτα στα «σημεία των καιρών». Σε δύσκολες λοιπόν εποχές για τη μουσική μας και τα μηνύματά της, νιώσαμε έντονα το χέρι του Πάνου να μας σκουντάει στον ώμο, να μας λέει ότι συμφωνεί με τον τρόπο που υπηρετούμε το τραγούδι και να μας παροτρύνει να συνεχίσουμε ακριβώς όπως κάναμε ως τώρα, με ανανεωμένο πάθος, δίψα και ενέργεια. Αυτή είναι και η έντονη επίγευση των εμφανίσεων αυτών. Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό τον κακοτράχαλο δρόμο».

Info:
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Είσοδος: 14€
Άνεργοι, φοιτητές, ΑμΕΑ: 10€
Τα παιδιά έως 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.
Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα Public και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
Ώρα Έναρξης: 21:30 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

entertainment.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024