Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπερτ Κίρκμαν «απογοητεύτηκε» από τον Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν

Ο Ρόμπερτ Κίρκμαν «απογοητεύτηκε» από τον Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν

...

Μαντώ Σιώμου

Ο Ρόμπερτ Κίρκμαν, γνωστός δημιουργός του The Walking Dead, ξεκαθάρισε το σχόλιο του για τον συγγραφέα Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, και την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Κατά την διάρκεια συνέντευξής του, με το περιοδικό Rolling Stone για την νέα του σειρά Outcast, ο Ρόμπερτ Κίρκμαν, διαχώρισε γρήγορα τον εαυτό του από τις επιλογές του Τζωρτζ Μάρτιν.

Ο συγγραφέας του Game of Thrones, αποκάλυψε το τέλος της σειράς στην ομάδα της παραγωγής, με τον Κίρκμαν να αποκλείει κάθε πιθανότητα να συμβεί κάτι ανάλογο.

«Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό», είπε ο Κίρκμαν. «Αυτό με απογοήτευσε στον Μάρτιν». «Δεν θα έπρεπε να το πει ποτέ, παρά μόνο όταν θα είναι έτοιμος».

Ωστόσο, ο δημιουργός του Walking Dead, πρόσθεσε αργότερα, μερικά σχόλια για την κατάθεση του, λέγοντας πως μπορεί να παρεξήγησαν τα λόγια του, όταν περιέγραφε τα αισθήματά του για την σειρά, επειδή στην πραγματικότητα αγαπά το Game of Thrones.

Ο ίδιος ανέβασε στο twitter του, πως η λέξη «απογοητευμένος» ήταν πιθανόν λάθος, και απλά αστειευόταν με το πως αυτός θα χειριζόταν την κατάσταση. «Αγαπώ το GoΤ, αγαπώ τον Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν», έγραψε.

Επίσης πρόσθεσε, πως ο Μάρτιν είναι μακράν καλύτερος συγγραφέας από ότι θα μπορέσει εκείνος να γίνει, και ότι αγαπάει την νέα σεζόν του Game of Thrones, η οποία είναι η αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά.

Βέβαια και ο συγγραφέας Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, είχε λογοκριθεί το 2011, όταν εξέφρασε την δικιά του απογοήτευση με το τέλος της δημοφιλής σειράς του ABC, Lost.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κίρκμαν σε διαφορετική συνέντευξή του, για την σειρά Outcast, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τους δαίμονες με ζόμπι.

entertainment.in.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024