Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάκληση για 555 Τoyota Yaris στην ελληνική αγορά

Ανάκληση για 555 Τoyota Yaris στην ελληνική αγορά

Το πρόγραμμα ανάκλησης διενεργείται προκειμένου να γίνει προληπτικά η αντικατάσταση των βάσεων στήριξης της εμπρόσθιας ανάρτησης.

Στην ανάκληση Toyota Yaris προχωρά η εταιρεία Toyota Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά 555 οχήματα με ημερομηνίες παραγωγής από τις 13 Ιανουαρίου 2015 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2015 στα οποία απαιτείται προληπτική αντικατάσταση των βάσεων στήριξης της μπροστινής ανάρτησης.

Τα συγκεκριμένα οχήματα είναι εφοδιασμένα στους εμπρός τροχούς με αμορτισέρ-γόνατα τα οποία είναι στηριγμένα στο αμάξωμα μέσω βάσεων με ρουλεμάν γονάτου και συγκροτημάτων στήριξης της εμπρόσθιας ανάρτησης.

Σε περίπτωση εφαρμογής υψηλού φορτίου στο γόνατο, για παράδειγμα κατά τη διέλευση από κάποιο μεγάλο σαμαράκι του δρόμου, υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκλησης δυσλειτουργίας στο εξάρτημα της βάσης στήριξης με ρουλεμάν.

Εάν αυτό συμβεί, ο οδηγός ίσως παρατηρήσει ένα μη φυσιολογικό θόρυβο κατά την οδήγηση σε ανώμαλο οδόστρωμα ή κατά την περιστροφή του τιμονιού.

Εάν το όχημα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται, υπάρχει ενδεχόμενο αποκόλλησης του άνω μέρους του αμορτισέρ, με αποτέλεσμα την απώλεια σταθερότητας του οχήματος, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανό ατύχημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, ώστε να γίνει η σχετική αντικατάσταση των βάσεων στήριξης εμπρόσθιας ανάρτησης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00 πμ. έως 05:00 μμ).

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024