Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε χέρια Κινέζων και επισήμως πέρασε η Ίντερ

Σε χέρια Κινέζων και επισήμως πέρασε η Ίντερ

Σε κινέζικα χέρια βρίσκεται από την Κυριακή η Ίντερ. Όπως ανακοινώθηκε, ο ιταλικός σύλλογος πέρασε στην ιδιοκτησία της «Suning Group», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με έδρα την Κίνα. Τον Δεκέμβριο του 2015 η συγκεκριμένη εταιρεία απέκτησε την κινεζική ποδοσφαιρική ομάδα Τσιάνγκσου, πραγματοποιώντας πολύ σημαντικές μεταγραφές όπως ο Άλεξ Τεσέιρα, ο Τζο και ο Ραμίρες.

Σε κινέζικα χέρια βρίσκεται από την Κυριακή η Ίντερ. Όπως ανακοινώθηκε, ο ιταλικός σύλλογος πέρασε στην ιδιοκτησία της «Suning Group», μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με έδρα την Κίνα.

Τον Δεκέμβριο του 2015 η συγκεκριμένη εταιρεία απέκτησε την κινεζική ποδοσφαιρική ομάδα Τσιάνγκσου, πραγματοποιώντας πολύ σημαντικές μεταγραφές όπως ο Άλεξ Τεσέιρα, ο Τζο και ο Ραμίρες.

Οι Κινέζοι απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ίντερ από τον Ινδονήσιο επιχειρηματία Έρικ Τοχίρ, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια είχε «μπει» στην ομάδα, αγοράζοντας τις μετοχές από τον Μάσιμο Μοράτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024