Τζόκοβιτς – Μάρεϊ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον τελικό του απλού ανδρών στο Ρολάν Γκαρός, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Βρετανός τενίστας ξεπέρασε, στο δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά, την αντίσταση του Ελβετού Σταν Βαβρίνκα, τον οποίο νίκησε με 6-4, 6-2, 4-6, 6-2, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του γαλλικού όπεν.
Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στον τελικό του απλού ανδρών στο Ρολάν Γκαρός, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο Βρετανός τενίστας ξεπέρασε, στο δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά, την αντίσταση του Ελβετού Σταν Βαβρίνκα, τον οποίο νίκησε με 6-4, 6-2, 4-6, 6-2, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του γαλλικού όπεν.
Πλέον το βαρύτιμο τρόπαιο θα διεκδικήσουν το Νο1 και το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, κανείς εκ των οποίων όμως δεν έχει κατακτήσει ποτέ τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος Βρετανός τενίστας που μετείχε στον τελικό του παρισινού τουρνουά ήταν ο Μπάνι Όστιν το μακρινό 1937.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
- Τα συγχαρητήρια του Νίκου Γκάλη στον Ολυμπιακό: «Κάθε επιτυχία να φέρνει περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ» (pic)
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442