Σπανούλης και Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια του ΠΑΟ για Διαμαντίδη
Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να χαιρετίσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη που έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του, βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης. Μάλιστα, ο Σπανούλης είχε και τετ α τετ με τον Διαμαντίδη, με τον οποίο υπήρξε χρόνια συμπαίκτης στην Εθνική.
Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να χαιρετίσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη που έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του, βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης.
Μάλιστα, ο Σπανούλης είχε και τετ α τετ με τον Διαμαντίδη, με τον οποίο υπήρξε χρόνια συμπαίκτης στην Εθνική.
Τέλος, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαιρέτησε και τον Θανάση Γιαννακόπουλο δίπλα από τη φυσούνα, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ είχε μια… κουβέντα και με τον Βασίλη Σπανούλη.
Στα «πράσινα» αποδυτήρια βρέθηκαν και οι Λοτζέσκι, Στρόμπερι, Χάκετ.
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.