Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο θα παρουσιάσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο θα παρουσιάσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Στην αντεπίθεση περνάει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και παρουσιάζει το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο, με τη μείωση της ανεργίας να βρίσκεται στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της. Οι βασικοί άξονες του σχεδίου είναι επενδύσεις στην παραγωγή, στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και επενδύσεις με δουλειές.

Στην αντεπίθεση περνάει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και παρουσιάζει το δικό της αναπτυξιακό σχέδιο, με τη μείωση της ανεργίας να βρίσκεται στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της.

Με την επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα προς τον υπουργό Οικονομίας, με θέμα «από αναβολή σε αναβολή το αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα» – συζητείται εντός της ημέρας στη Βουλή – φιλοδοξεί να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση, σύμφωνα με Τα Νέα.

Παραλλήλως επιδιώκει να παρουσιάσει το δικό της αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο κινείται σε τέσσερις βασικούς άξονες: επενδύσεις στην παραγωγή, στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και επενδύσεις με δουλειές.

Η μείωση της ανεργίας, άλλωστε, βρίσκεται στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία θεωρεί πως η θέσπιση ενός σωστά μελετημένου αναπτυξιακού νόμου θα μπορούσε να συμβάλει στην επίτευξή της.

*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024