Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τα Παιδικά Χωριά SOS

Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τα Παιδικά Χωριά SOS

...

Καταξιωμένοι έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες τραγουδούν για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη 2) στην Αθήνα.

Ο γνωστός επαγγελματίας τραγουδιστής και ηθοποιός André Maia από την Πορτογαλία, η Ελένη Πέτα, ο Παναγιώτης Πετράκης, η παγκοσμίου φήμης πιανίστρια και τραγουδίστρια Jazz Keiko Borjeson από την Ιαπωνία, ο πιανίστας Μάριος Στρόφαλης, ο τσελίστας Γιώργος Ταμιωλάκης, μέλη της χορωδίας της Ελληνικής Κρατικής Όπερας καθώς και άλλοι διεθνείς ερμηνευτές θα διασκεδάσουν το κοινό με μιούζικαλ, οπερέτα, πορτογαλικά Fado, γαλλικά τραγούδια και τζαζ μουσική. Συμμετέχουν και άλλοι επαγγελματίες και μη επαγγελματίες μουσικοί.

Η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Πρεσβειών Γερμανίας, Πορτογαλίας και Ιαπωνίας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Τιμές προσκλήσεων: 20 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης δεξίωσης μετά την εκδήλωση) και 10 ευρώ (χωρίς δεξίωση)
Ώρα έναρξης στις 20.00
Για πληροφορίες καλέστε στα Παιδικά Χωριά SOS, τηλ. 210-3313661

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS
Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 134 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία των παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Επιπρόσθετα, στα Παιδικά Χωριά SOS, μπροστά στην ολοένα αυξανόμενη κρίση, έχουμε διευρύνει το έργο τους από το 2011, βοηθώντας παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε κρίση λόγω φτώχειας από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα παιδιά και καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.

Τα έξοδα λειτουργίας όλων των παραπάνω προγραμμάτων καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές των φίλων υποστηρικτών τους.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024