Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραβήξτε ένα αεροπλάνο και βοηθήστε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τραβήξτε ένα αεροπλάνο και βοηθήστε «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Λάβετε μέρος στον πιο πρωτότυπο τρόπο οικονομικής ενίσχυσης μη κυβερνητικής οργάνωσης. Λάβετε μέρος στο 1ο Plane Pull που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στον πιο πρωτότυπο τρόπο οικονομικής ενίσχυσης μη κυβερνητικής οργάνωσης. Λάβετε μέρος στο 1ο Plane Pull που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 από τις 11:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δράσεων που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την υποστήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας στην Ελλάδα.

Δεκαέξι ομάδες των 25 ατόμων από επιχειρήσεις και φορείς της αεροπορικής Κοινότητας -και όχι μόνο- συμμετέχουν στην προσπάθεια ενισχύοντας παράλληλα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Θα δοθούν εννέα Βραβεία, μεταξύ των οποίων για την Πιο Γρήγορη, Πιο Αργή και Πιο Ενθουσιώδης Ομάδα.

Η κάθε εταιρεία που επιθυμεί να συμμετέχει θα καταβάλλει το ποσό των 3.000 € σε τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την ενίσχυση των δράσεων του στον Τομέα της Υγείας.

Τι είναι το Plane Pull

Η δράση ξεκίνησε στις ΗΠΑ και σήμερα πραγματοποιείται σε διάφορά μέρη του πλανήτη με στόχο πάντα την ενίσχυση κάποιου μη κερδοσκοπικού φορέα. Ενδεικτικά σήμερα πραγματοποιείται ετησίως σε Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Μάλτα, Αυστραλία κ.λπ.

Το 1ο Plane Pull στην Ελλάδα

Το 1ο Plane Pull στην Ελλάδα πραγματοποιείται από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την υποστήριξη της DHL για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η κάθε εταιρεία συμμετέχει με μία ομάδα 20-25 ατόμων, η οποία θα κληθεί να τραβήξει ένα ΑΙRBUS 330 (Bάρος 100 τόνοι) του στόλου της DHL για συνολικά 10 μέτρα.

Η εκδήλωση δεν είναι ανοιχτή στο κοινό. Στις εγκαταστάσεις θα βρίσκονται τα μέλη των ομάδων και το απαραίτητο υποστηρικτικό προσωπικό.

health.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024