Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι παραγωγοί του «Game of Thrones» ζητούν συγγνώμη

Οι παραγωγοί του «Game of Thrones» ζητούν συγγνώμη

...

Μαντώ Σιώμου

Ο Ντέιβιντ Μπενίοφ και o Νταν Γουέις, δημιουργοί της σειράς Game of Thrones, εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, και ζήτησαν συγγνώμη από τους θεατές για τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε όλο το κόσμο, το Κυριακάτικο επεισόδιο της σειράς.

(Προσοχή ακολουθούν spoilers!)

Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τον αγαπημένο γίγαντα Χόντορ (Κρίστιαν Νάιρν), οι παραγωγοί της σειράς, θέλησαν να απολογηθούν μέσω του Jimmy Kimmel Live, όχι επειδή σκότωσαν τον Hodor, καθώς σκοτώνουν πολλούς χαρακτήρες ούτως ή άλλως, αλλά γιατί, όπως δήλωσαν, δεν είχαν προβλέψει τους «ανόητους» που από εδώ και πέρα θα φωνάζουν ‘Hodor’ όπoτε θέλουν να περάσουν μια πόρτα.

Στο 5ο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones, αποκαλύφθηκε πως το όνομα του Hodor, ήταν μια σύντομη εκδοχή της φράσης ‘Hold the door’ (κράτα την πόρτα), που του φώναζε επανειλημμένα η Μίρα, λίγο πριν πεθάνει από τους Λευκούς Οδοιπόρους.

Οι οπαδοί της σειράς, δεν άργησαν να σχολιάσουν τον θάνατο και την προέλευση του ονόματος Χόντορ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες memes να κατακλύζουν τις ιστοσελίδες.

Προφανώς, οι παραγωγοί δεν εκπλήσσονται από τη κωμική διάσταση που πήρε το γεγονός… και το αποδεικνύουν με το παραπάνω βίντεο.

Ο Κρίστιαν Νάιρν, πάντως, χαίρεται για την τροπή της σειράς, αφού όπως είπε «δεν θα χρειαστεί να κουβαλάει άλλο τον Μπραν!»

entertainment.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024