
Στα χέρια της Αστυνομίας ο «δράκος» του Αμαρουσίου
Για επιθέσεις σε βάρος τουλάχιστον τεσσάρων γυναικών στο Μαρούσι συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή από αστυνομικούς ένας 30χρονος, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κηφισίας. Νωρίς το πρωί, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, ο δράστης επιτέθηκε σε βάρος γυναίκας, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει.
Για επιθέσεις σε βάρος τουλάχιστον τεσσάρων γυναικών στο Μαρούσι συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή από αστυνομικούς ένας 30χρονος, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κηφισίας.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., νωρίς το πρωί σήμερα, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Ελευθερίας στο Μαρούσι, ο δράστης επιτέθηκε σε βάρος γυναίκας, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει. Κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή, όπου και εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη.
Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αμυχές στα χέρια του και μονωτική ταινία στην κατοχή του. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου τον αναγνώρισαν τα θύματά του.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή των οδώνΚαποδιστρίουκαι Βασ.Γεωργίου, σε δύο περιπτώσεις ο δράστης επιχείρησε ανεπιτυχώς να οδηγήσει ισάριθμες γυναίκες σε απόμερο σημείο, ωστόσο αυτές αντέδρασαν κι εκείνος τράπηκε σε φυγή.
Μετά και τις κλήσεις που δέχτηκε από άλλες γυναίκες-θύματα του 30χρονου, η Αστυνομία επισήμως κάνει λόγο για συνολικά έξι επιθέσεις του τον τελευταίο μήνα στο Μαρούσι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού κατά συρροή. Τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ, τo «φάντασμα» του άρθρου 16, και η συνταγματική αναθεώρηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442