Ανοίγει ο δρόμος για αύξηση κεφαλαίου στο Mega
Την πρόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοιχοι καθώς και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega ανακοίνωσε το Διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.
Την πρόθεση να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοιχοι καθώς και τρίτοι ενδιαφερόμενοι επενδυτές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Mega ανακοίνωσε το Διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνεισφέροντας όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.
Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.
Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. – MEGA CHANNEL
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο ντοκουμέντα με επικίνδυνα challenges ανηλίκων – Ρισκάρουν τη ζωή τους για τα likes στα social media
- Super League: Η βαθμολογία μετά την γκέλα της ΑΕΚ στο Περιστέρι (pic)
- Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2: Απώλεια για την Ένωση σε ένα σπουδαίο ματς στο Περιστέρι
- Ο Σομποσλάι «απειλεί» Μπέκαμ και Ρομπέρ
- Λέσβος: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στο χωριό Στύψη – Κάηκε ολοσχερώς
- ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών – Μεγάλη συμμετοχή και μηνύματα ικανοποίησης

