Αισιοδοξία για το Eurogroup στη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ
Αισιοδοξία ότι το αυριανό Eurogroup θα έχει θετική έκβαση σε ολα τα ζητήματα εκφράστηκε κατά την 40λεπτη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη.
Αισιοδοξία ότι το αυριανό Eurogroup θα έχει θετική έκβαση σε ολα τα ζητήματα εκφράστηκε κατά την 40λεπτη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αντικείμενο της συζήτησης ήταν και το προσφυγικό.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός είχε σύντομη συνάντηση με τον πορτογάλο πρωθυπουργό Αντόνιο Κόστα και με τον πρόεδρο της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς, «έναν παλιό φίλο της Ελλάδας», όπως έγραψε ο κ. Τσίπρας σε σχετική ανάρτηση του στο Twitter.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τροχαία – Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί το καλοκαίρι
- «Ο Έμπολα μπορεί να νικηθεί»: Η Ουγκάντα ανακοίνωσε την ίαση του τελευταίου μολυσμένου ασθενή
- Εξαιρετικός ο Πουλακίδας στο Λας Βέγκας υπό το βλέμμα του Μπαρτζώκα (vid)
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442