Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη, μπουρίνια στο Μεσολόγγι

Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη, μπουρίνια στο Μεσολόγγι

Πτώσεις δέντρων με υλικές ζημιές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση. Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στις μετακινήσεις. Δύο μπουρίνια έπληξαν το Μεσολόγγι, με έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση κατά διαστήματα.

Πτώσεις δέντρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση.

Συγκεκριμένα, στις οδούς Τσιμισκή, Πλάτωνος και Στρ. Δουμπιώτη, στο κέντρο της πόλης, όπως και στην Πεστών, οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για αποκατάσταση.

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα και στις μετακινήσεις.

Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, σε σημείο πριν το τούνελ, στα Κωνσταντινοπολίτικα, ενώ από παρακαμπτήριες οδούς διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στα Γιαννιτσά.

Πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν νωρίς το μεσημέρι στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ ένα άτομο απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε κατά την διέλευσή του κάτω από τη γέφυρα προς την Αγριλιά.

Δύο μπουρίνια έπληξαν το Μεσολόγγι, με έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση κατά διαστήματα.

Το πρώτο ήταν στις 10 το πρωί και δύο ώρες αργότερα ήταν ισχυρότατης έντασης το νερό που έπεσε στην πόλη, με αποτέλεσμα, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι σε πολλά σημεία η πόλη να πλημμυρίσει, αφού η στάθμη των νερών ανέβηκε αρκετά και είχαμε εισροή υδάτων σε υπόγεια, αλλά και ισόγεια, ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε μικρούς χείμαρρους.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε πολλές κλήσεις και επιχειρεί αυτή την ώρα σε αρκετά σημεία αντλώντας ύδατα, ενώ νωρίτερα κλήθηκε και απομάκρυνε κάτω από τη γέφυρα της παραϊόνιας οδού κι επί του δρόμου που οδηγεί στην Αγριλιά, ένα μικρό αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο λόγω των υδάτων που είχαν συγκεντρωθεί, το όχημα ακινητοποιήθηκε κατά την διέλευσή του από το σημείο και ρυμουλκήθηκε από την Πυροσβεστική.

Προβλήματα με την κακοκαιρία σημειώθηκαν και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς και στον δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού από το ύψος της στάθμης του νερού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024