Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Δεν κατεβαίνει στο Roland Garros ο Φέντερερ

Δεν κατεβαίνει στο Roland Garros ο Φέντερερ

Χωρίς την παρουσία του Ρότζερ Φέντερερ θα πραγματοποιηθεί το φετινό Roland Garros, αφού ο Ελβετός τενίστας απέσυρε την Πέμπτη τη συμμετοχή του από το τουρνουά. Ο 34χρονος άσος πήγε στο Παρίσι και έκανε μια προπόνηση όπου ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη και αποφάσισε να μην αγωνιστεί ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα τουρνουά. Αυτή είναι η πρώτη φορά ο Φέντερερ θα απουσιάσει από τουρνουά γκραντ σλαμ έπειτα από 65 διαδοχικές παρουσίες.

Χωρίς την παρουσία του Ρότζερ Φέντερερ θα πραγματοποιηθεί το φετινό Roland Garros, αφού ο Ελβετός τενίστας απέσυρε την Πέμπτη τη συμμετοχή του από το τουρνουά.

Ο 34χρονος άσος πήγε στο Παρίσι και έκανε μια προπόνηση όπου ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη και αποφάσισε να μην αγωνιστεί ώστε να είναι έτοιμος στα επόμενα τουρνουά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά ο Φέντερερ θα απουσιάσει από τουρνουά γκραντ σλαμ έπειτα από 65 διαδοχικές παρουσίες.

Μάλιστα ο Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του με ένα μήνυμα στην ιστοσελίδα του:

«Με λύπη ανακοινώνω ότι έχω πάρει την απόφαση να μην παίξω στο Ρολάν Γκαρός αυτής της χρονιάς. Σημειώνω σταθερή πρόοδο ως προς τη συνολική αγωνιστική ετοιμότητά μου, αλλά δεν βρίσκομαι ακόμη στο 100% και αισθάνομαι ότι ενδέχεται να πάρω ένα αχρείαστο ρίσκο με το παίξω σε αυτό το τουρνουά προτού να είμαι πραγματικά έτοιμος.

Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά την πήρα για να διασφαλίσω ότι θα μπορέσω να παίξω στο υπόλοιπο της σεζόν και να με βοηθήσει να επεκτείνω το υπόλοιπο της καριέρας μου. Παραμένω με το ίδιο κίνητρο και ενθουσιασμένος όπως πάντα και το σχέδιό μου είναι να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας προτού επιστρέψω στο ATP World Tour για την επερχόμενη σεζόν στο χόρτο.

Λυπάμαι για τους οπαδούς μου στο Παρίσι, αλλά ανυπομονώ πάρα πολύ να επιστρέψω στο Ρολάν Γκαρός το 2017».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024