Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΜΗΤΕΡΑ: Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 όλων των τμημάτων του

Με το πρότυπο ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιήθηκαν από τον Φορέα Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas, όλα τα τμήματα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Με το πρότυπο ISO 9001:2008 που αφορά στα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιήθηκαν από τον Φορέα Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas, όλα τα τμήματα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Για την έκδοση του πιστοποιητικού ποιότητας, πραγματοποιήθηκε αναλυτικός έλεγχος των διαδικασιών λειτουργίας όλων των τμημάτων του ΜΗΤΕΡΑ, o οποίος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η εφαρμογή του πιστοποιημένου Συστήματος Ποιότητας διασφαλίζει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών και επικεντρώνεται:

  • Στην επένδυση σε εξοπλισμό αιχμής και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών του νοσοκομείου.
  • Στη συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.
  • Στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.
  • Στη διαρκή ανάπτυξη & εξέλιξη, με σκοπό την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών υγείας, σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές.
  • Στην ενίσχυση της οικονομικής αξίας και της υγιούς ανάπτυξης της εταιρείας.
  • Στη δέσμευση στις αρχές και τις αξίες της εταιρικής υπευθυνότητας, που αποδεικνύεται μέσω των συνεχών δράσεων, για την κοινωνία, τους εργαζόμενους, την αγορά και το περιβάλλον.

Σχολιάζοντας την έκδοση της νέας πιστοποίησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε «Το Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ παρέχει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικία και αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά με την πιστοποίησή του σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα, αποτελεί καθημερινό μέλημα όλου του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βελτιωνόμαστε διαρκώς, προσεγγίζοντας πάντα με σεβασμό τις ανάγκες των ασθενών μας».

health.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024