Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο επίσημος οδηγός για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων

Ο επίσημος οδηγός για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων

Αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων ο Οδηγός για την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2015. Ποια η χρησιμότητά του 43 ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων, ίσως αναρωτηθεί κάποιος, που προφανώς δεν γνωρίζει ότι ακόμη περίπου 4,8 εκατ. φυσικά πρόσωπα δεν έχουν υποβάλει δήλωση. Όλος ο Οδηγός.

Αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) ο Οδηγός για την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2015. Ποια η χρησιμότητά του 43 ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων, ίσως αναρωτηθεί κάποιος, που προφανώς δεν γνωρίζει ότι ακόμη περίπου 4,8 εκατ. φυσικά πρόσωπα δεν έχουν υποβάλει δήλωση.

Πρόκειται για έναν πολυσέλιδο οδηγό ο οποίος δεν αφορά τόσο στο τι πρέπει να αναγραφεί σε κάθε κωδικό του ηλεκτρονικού εντύπου, αλλά στο πώς μπορεί να χειριστεί ο καθένας την ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis.

Όπως αναφέρεται στην εισαγωγή, «το παρόν εγχειρίδιο χρήσης έχει σαν σκοπό να περιγράψει τις οθόνες της εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Φορολογικού Έτους 2015 και ειδικότερα του εντύπου Ε1.»

» Η οριστική υποβολή του εντύπου Ε1 προϋποθέτει την υποβολή των συνυποβαλλόμενων εντύπων Ε2, Ε3 και φορολογικής αναμόρφωσης όταν υπάρχει υποχρέωση υποβολής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024