Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Χρόνια πολλά μαμά!» από 10.000 φίλους στο 2ο Φεστιβάλ του imommy.gr και της Amita

«Χρόνια πολλά μαμά!» από 10.000 φίλους στο 2ο Φεστιβάλ του imommy.gr και της Amita

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου το 2ο Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας, που διοργάνωσαν το imommy.gr και η ΑΜΙΤΑ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου το 2ο Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας, που διοργάνωσαν το imommy.gr και η ΑΜΙΤΑ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότεροι από 10.000 μικροί και μεγάλοι φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νούμερο 1 site για νέους γονείς στην Ελλάδα και του αγαπημένου χυμού που βρίσκεται εδώ και33 χρόνια δίπλα στις μητέρες, πλημμυρίζοντας τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Τεχνόπολης για να απολαύσουν ένα πλούσιο ολοήμερο πρόγραμμα που τα είχε όλα: δημιουργικές δραστηριότητες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, μουσικά δρώμενα και ατέλειωτο παιχνίδι στα γιγάντια πολύχρωμα φουσκωτά μαζί με ξυλοπόδαρους και αγαπημένες μασκότ.

Στο πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις 10 το πρωί το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν τις επιτυχίες του δημοφιλούς παιδικού συγκροτήματος «XANA ZOO», ανάγνωση του νέου βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά από τις Εκδόσεις Καρυδάκη, αποσπάσματα των θεατρικών παραστάσεων «Θρίαμβος στην Κερασοχώρα» και «Παίζοντας με τους Μύθους» από τις θεατρικές ομάδες «ACE» και «ΤΟΠΙ» αντίστοιχα, θέατρο σκιών με τον γνωστό καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Σπυρόπουλο και ταχυδακτυλουργικό σόου με τον μάγο Dio. Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τις υπέροχες μελωδίες του συγκρότηματος «Gradistas», των αποφοίτων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων και ξέφρενο χορό Zumba.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κινητή μονάδα της AIM παρείχε σε πάνω από 320 παιδιά έναν δωρεάν και πλήρη προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο.

Το Φεστιβάλ του imommy.gr υποστήριξε και η Πανελλήνια Κάρτα Υγείας που φροντίζει για την υγεία όλης της οικογένειας. Στις μαμάδες που απέκτησαν την κάρτα δόθηκε η δυνατότητα μίας δωρεάν ψηφιακής μαστογραφίας ή ενός Pap test.

Μέσα από το 2ο Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας το imommy.gr έδωσε τη δυνατότητα στον Οργανισμό για τα παιδιά «Το Xαμόγελο του Παιδιού» να πραγματοποιήσει με επιτυχία bazaar με είδη από το εθελοντικό δημιουργικό εργαστήριο, εξασφαλίζοντας έτσι έσοδα για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού.

Δεκάδες μικροί φίλοι και γονείς επισκέφτηκαν και το περίπτερο του Ινστιτούτου Prolepsis, ενημερώθηκαν για το Πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» και φωτογραφήθηκαν με τους ήρωες της «Νόστιμης Συμμαχίας». Με την πώληση βιβλίων και παιχνιδιών και με τη μέθοδο συμπληρωματικών κονδυλίων του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», μεγάλου Δωρητή του Προγράμματος «ΔΙΑΤΡΟΦΗ», καλύφθηκε το κόστος για τη διάθεση 394 γευμάτων σε μαθητές που φοιτούν σε σχολεία του Προγράμματος.

Δείτε το βίντεο:

imommy

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024