Στην αντεπίθεση το Μαξίμου με τον «αέρα» του Eurogroup
Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση, περιμένοντας να επισφραγιστεί το κλείσιμο της αξιολόγησης, και εν αναμονή της 24ης Μαΐου στρέφει τα πυρά της κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διαπιστώνοντας απώλεια προσανατολισμού μετά και την αποτυχημένη, όπως λέει, προσπάθειά της να παρουσιάσει τον μηχανισμό διόρθωσης σαν τέταρτο Μνημόνιο.
Ομοίως πιστεύουν ότι χωρίς αντίκρισμα είναι και το συνεχόμενο αίτημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας από την παρούσα Βουλή.
Στα επιχειρήματά της κατά της ΝΔ η κυβέρνηση συμπεριλαμβάνει τη στάση της ευρωομάδας του ΕΛΚ όπου συμμετέχει, με τον επικεφαλής της Βέμπερ να στρέφεται κατά της ελληνικής κυβέρνησης υπερασπιζόμενος την πολιτική της ακραίας λιτότητας και των εξοντωτικών πλεονασμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Προχωρά σε δύο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου