Άγνωστοι πυροβόλησαν στα πόδια διευθυντή του νοσοκομείου Νίκαιας
Θύμα επίθεσης από άγνωστους δράστες έπεσε στις 2.50 μετά το μεσημέρι διοικητικό στέλεχος κρατικού νοσοκομείου, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Κηφισού και Πέτρου Ράλη.
Θύμα επίθεσης από άγνωστους δράστες έπεσε στις 2.50 μετά το μεσημέρι διοικητικό στέλεχος κρατικού νοσοκομείου, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Κηφισού και Πέτρου Ράλη.
Πρόκειται για τον 51χρονο διευθυντή του Νεφρολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, Χρήστο Ιατρού, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος του ανώτατου υγειονομικού συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ.
Οι δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή, πλησίασαν το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τη θέση του θύματος στο ανώτατο υγειονομικό συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).