Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγγραφη καταγγελία Κύζα για ύποπτο τηλεφώνημα

Έγγραφη καταγγελία Κύζα για ύποπτο τηλεφώνημα

Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε την Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, στην οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ρέφερι καταγγέλλει ότι ο συνομιλητής του του τόνισε ότι γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πως έγινε διεθνής, ενώ του ζήτησε μια διαιτησία 50-50 αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε την Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, στην οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ρέφερι καταγγέλλει ότι ο συνομιλητής του του τόνισε ότι γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πως έγινε διεθνής, ενώ του ζήτησε μια διαιτησία 50-50 αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φερόμενος ως Μελισσανίδης τόνισε στην Κύζα ότι το επόμενο διάστημα τα πράγματα στη διαιτησία θα αλλάξουν.

Ο κ.Κύζας αναφέρει ότι δεν γνώριζε αν όντως στην άλλη πλευρά της γραμμής ήταν ο κ.Μελισσανίδης αφού δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και ως εκ τούτου δεν γνωρίζει τη φωνή του, ενώ του ζήτησε εξηγήσεις για τα λεγόμενά του.

Η συνομιλία κράτησε περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη εκ των επικεφαλής της ΚΕΔ, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τα στελέχη της ΕΠΟ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024