Τα έψαλαν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έμποροι και καταναλωτές της Θεσσαλονίκης
Τα εξ αμάξης άκουσαν από εξαγριωμένους εμπόρους της Θεσσαλονίκης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, οι οποίοι επισκέφτηκαν την κεντρική αγορά.
Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές να αποχωρήσουν.
Τα εξ αμάξης άκουσαν από εξαγριωμένους εμπόρους της Θεσσαλονίκης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, οι οποίοι επισκέφτηκαν την κεντρική αγορά τη Μ.Πέμπτη.
Έμποροι και καταναλωτές, μόλις αντιλήφθηκαν τους βουλευτές, εξαπέλυσαν φραστικές επιθέσεις, όπως «κοπρόσκυλα», «ξεφτυλισμένοι» «ντροπή» και «φύγετε», αποδοκιμάζοντας την κυβέρνητική πολιτική.
Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση στην κεντρική αγορά, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές να αποχωρήσουν.
Ο κ. Μηταφίδης είχε και σύντομο διάλογο με τον γνωστό καστανά της πλατείας Αριστοτέλους, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΟΔΥ: Η ιλαρά συνεχίζει να προκαλεί σοβαρές επιπλοκές και θανάτους – Απαραίτητος ο εμβολιασμός
- Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός από το ChatGPT για τον Ελ Κααμπί και η απίθανη απάντηση της τεχνητής νοημοσύνης (pic)
- Η κινεζική ByteDance απόκτησε πρόσβαση στα κορυφαία τσιπ ΑΙ της Nvidia
- Εγκαίνια νέου πάρκου στη Ριζούπολη
- Πώς να απολαύσετε το απόλυτο spa night στο σπίτι
- Κούβα: Υπό την πίεση της οικονομικής κρίσης και του Τραμπ, ο πρόεδρος Ντίαζ-Κανέλ θα απευθυνθεί στα ΜΜΕ